Welkom bij bridgeclub Sans Atout!

Beste leden,

Gisteren heb ik van de echtgenote van Maic Beck vernomen dat Maic, na een kort ziekbed, vanmorgen in het bijzijn van zijn echtgenote en kinderen in het ziekenhuis is overleden.

In de laatste ronde van ons bridgeseizoen had Maic klachten die nodig onderzoek vereisten in de 1e week van juni 2022 kreeg Maic te horen dat er maagkanker bij hem was geconstateerd en uitzaaiingen waren aangetroffen.

Juist op zijn verjaardag 7 juni 2022 kreeg Maic van zijn specialist het onheilspellende bericht dat hij niet behandeld kon worden. Omdat de pijn onverdraaglijk werd is Maic afgelopen week in het ziekenhuis opgenomen en is een pijnpomp bij hem ingebracht.

Maic speelde vroeger heel wat jaren bij Sans Atout met John Wolters en enige jaren terug is Maic mijn speelpartner geworden. Afgelopen jaar heeft Maic nog een riskante operatie ondergaan die hij goed heeft doorstaan. Maic was trots op zijn kinderen en kleinkinderen en dit liet hij ook tijdens onze speelavonden blijken al dan niet door het laten zien van foto’s.

Maic is slechts 71 jaar oud geworden en ik ben blij dat hem verder leed is bespaard.

Wij wensen zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen veel sterkte in de komende tijd.

De voorzitter van Bridgeclub Sans Atout

Jan Huijbrechts.