Welkom bij bridgeclub Sans Atout!

Aan alle leden van de BridgeBond    

vrijdag 8 januari 2021


Beste bridger,

Het nieuwe jaar is begonnen en we wensen iedereen een sportief en gezond jaar.
De start van het vaccineren tegen corona stemt iedereen in Nederland positief. Wij hopen natuurlijk dat we straks weer fysiek kunnen bridgen op de club. Toch moeten we waarschijnlijk nog wat geduld hebben, want ‘straks’ zou best nog wel eens tot de zomer kunnen duren. Dus laten we met elkaar nog even volhouden. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om leuke bridge-activiteiten te organiseren en leuke bridge-initiatieven uit het land te delen.

Met je club online spelen op StepBridge in je eigen clubkamer

Vorig jaar hebben we al gemeld dat het online met je club op StepBridge spelen ook in het nieuwe jaar doorgaat. Wel is er iets veranderd: leden van de BridgeBond zonder StepBridge-abonnement moeten vanaf 1 januari € 0,50 betalen voor het spelen van een clubwedstrijd op StepBridge. Ze kunnen betalen met deelnamepunten en hoe dat werkt kun je lezen op onze website. Let op: als je geen StepBridge-abonnement hebt, log dan in als NBB-gast, ook als je al deelnamepunten hebt aangeschaft.
 

StepBridge bestaat twintig jaar en dat wordt een heel jaar feest!

Twintig jaar geleden begon StepBridge aan het avontuur om bridgers de mogelijkheid te bieden ook online te bridgen; niet tegen een computer, maar tegen echte mensen. Inmiddels is StepBridge uitgegroeid tot een platform waar iedereen van jong tot oud, ervaren of beginner, met zijn bridgeclub of met een vriendenclubje kan bridgen waar en wanneer het hem uitkomt. Een mijlpaal die de organisatie van StepBridge niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Daarom organiseert StepBridge iedere 20e van de maand een gratis feestdrive voor iedereen met een StepBridge-abonnement.