Welkom bij bridgeclub Sans Atout!

Update coronamaatregelen

Het coronavirus heeft te veel ruimte gekregen om zich opnieuw te verspreiden. Daarom heeft het kabinet besloten dat er strengere maatregelen nodig zijn die ervoor moeten zorgen dat het aantal besmettingen daalt. Het kabinet wil dit bereiken door het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken om zo mensen te ondersteunen bij het kunnen naleven van de basisregels.

Wat betekent dat voor bridge?
Voor iedereen vanaf achttien jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

Dat betekent ook dat clubs niet meer fysiek in clubverband kunnen bridgen. Omdat fysieke wedstrijden verboden zijn, kan het NBB-Rekenprogramma niet gebruikt worden. Het blijft wel mogelijk om de uitslagen van het online StepBridge clubtoernooi handmatig in het Rekenprogramma te zetten.

StepBridge met de club
Het is heel jammer dat het fysiek bridgen op dit moment niet meer kan, maar gelukkig is er een goed alternatief: het online StepBridge Clubtoernooi! Veel clubs spelen al op StepBridge, clubs die dit nog niet doen, kijk eens op bridge.nl/step.